Ala'ya Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Ala'ya Sevgi Seli

Ala\'ya Sevgi Seli

İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Olur, Şenkaya ve Akşar Beldesi’nde düzenlediği mitinglerde vatandaşlara hitap etti.

27.05.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Olur, Şenkaya ve Akşar Beldesi'nde düzenlediği mitinglerde vatandaşlara hitap etti. Partililerin büyük coşkusu ile karşılaşan Efkan Ala'ya, "Türkiye seninle gurur duyuyor", "Efkan Ala Seninleyiz", "Erzurum seninle gurur duyuyor" tezahüratı ile karşılandı.

OLUR, ŞENKAYA VE AKŞAR'DA COŞKULU KARŞILAMA

Olur, Şenkaya ve Akşar Beldesi'nde Her iki ilçede de mitinge katılım bir hayli yüksek oldu. AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Belediye ve İlçe Teşkilat Başkanları'nın katıldığı mitingde vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaşan Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, zaman zaman vatandaşların tokalaşmasında izdiham yaşandı.

"GURBAN OLURUM SANA"

Akşar Beldesi'nde 85 yaşındaki Beşmine Alan, karşısında Efkan Ala'yı görünce şaşırdı. Beşmine Nine'nin,"Gurban olurum sana, rabbim yardımcın olun" sözleri Efkan Ala'yı duygulandırdı. Ala ise Beşmine Nine'nin elini öperek, "Sen den de Allah razı olsun, bir isteğin arzun var mı" diyerek elinden öptü.

ÖĞRETMENİ, ALA'YI DUYGULANDIRDI

Şenkaya İlçesi girişinde Efkan Ala'yı duygulandıran ziyaretçisi bu kez kendisinin Çanakpınar Köy İlköğretim Okulu Öğretmeni Nazlı Özkan oldu. Emekli öğretmen Özkan'ın,"Çok duygulandım, sarılmak istiyorum, Efkan Ala, öğretmenin olarak seninle büyük gurur ve onur duyuyorum" diyerek sarıldı. Efkan Ala ise, "Öğretmenim, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ben de çok mutlu oldum" diyerek bir süre sohbet etiler.

Bakan Efkan Ala'ya Şenkaya'da Gaziler Muhtarı İsmail Pehlivan tarafından 'Bardız Klimi' hediye edildi.

Efkan Ala, daha sonra, Büyükşehir Belediyesi'nin drenaj yapısı tamamlanan Oltu İçme Suyu İsale Hattı Törenine katıldıktan sonra, Erzurum'a geçti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ala'ya Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement