Alaattin Metin: Fenerbahçe'den 11 Futbolcu Ayrılacak - Son Dakika
Spor

Alaattin Metin: Fenerbahçe'den 11 Futbolcu Ayrılacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin, "Takımdan 11 futbolcu ayrılacak. Pereira gelecek sezon takımın başında olacak." yazdı.

16.05.2016 09:20  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin, bugünkü köşe yazısında çarpıcı ifadelere imza attı. Metin, 11 futbolcunun sezon sonunda gönderileceğini iddia etti.

Ünlü gazetecinin, Akşam gazetesindeki yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Gökhan için bir şey diyemem. Mehmet Topal ile bu ikilinin kaldığını varsayalım. Bu kadrodan sözleşmesi biten dokuz futbolcu (Alves, Meireles, Kadlec, Topuz, Serdar, Caner, Markovic, Ba, Fabiano) gidiyor. Nani ve Antalya ile anlaşan Diego'yu da koyarsak, 11 futbolcu eder.

KİM GELECEK?

Sözleşmesi devam eden Salih, Emenike ve Stoch dönecekler. Holmen'in ise bonservisi elinde, o da bedava gidecek oyuncular listesinde.

Bu şu demektir:

Gelecek sene 24 kişilik kadroya en az 8-9 oyuncu lazım.

"HOCANIN KALMA İHTİMALİ YÜKSEK"

Üstelik bu takım ön eleme oynayacağı için sezonu da erken açacak. Hatta tarihi bile belli. 27 Haziran'da top başı. İki gün sonra da Topuk Yaylası. Yeni sezonun planları yapıldığına göre, hocanın kalma ihtimali yüksek demektir."

Alaattin Metin: Fenerbahçe\'den 11 Futbolcu Ayrılacak

Son Dakika Spor Alaattin Metin: Fenerbahçe'den 11 Futbolcu Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fb li: fenerli olarak sözüm beşiktaşliılara:Arkadaşlar şampiyon oldunuz tebrikler,lakin fenerbahçe ile neden sataşırsınız anlamıyorum.kullandığınız dil hiç uygun değil fenerin başarı yada başarısızlığından size ne.Kendi işinize baksanıza.Üstelik fener başarılı olsa şampiyon olur siz olamazdınız. 14 1 Yanıtla

Advertisement