Alacak Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti - Son Dakika
Güncel

Alacak Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti

Alacak Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, alacak konusunda çıkan tartışmada 29 yaşındaki Sedat Topal'ın tabancayla ateş ederek yaraladığı 25 yaşındaki Gökhan Gençtürk, kaldırıldığı hastanede öldü.

16.11.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, alacak konusunda çıkan tartışmada 29 yaşındaki Sedat Topal'ın tabancayla ateş ederek yaraladığı 25 yaşındaki Gökhan Gençtürk, kaldırıldığı hastanede öldü. Cinayete tepki gösteren  Gökhan Gençtürk'ün yakınları Sedat Topal'ın kaldığı evi ateşe verdi.

Olay, merkez Yıldırım İlçesi'nde Romanlar'ın oturduğu Hacivat Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan Gökhan Gençtürk ile Sedat Topal arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sedat Topal, yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile Gökhan Gençtürk'e ateş ederek ağır yaraladı. Çevrede bulunanlar tarafından çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gençtürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada Sedat Topal'ı yakalayarak gözaltına alırken, ailesi oturdukları evden polis eşliğinde çıkarılıp yakınlarının yanına yerleştirildi. Saat 07.00 sıralarında Sedat Topal'ın oturduğu Hacivat Mahallesi 342'nci Sokak'taki evi kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından ev oturulamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orman Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
    10:13 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orman Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti

    Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Yavuz, enstitü çalışanları tarafından karşılandı ve seraları gezdi. Ağaçlandırma çalışmaları hakkında brifing alan Vali Yavuz, küresel ısınma ve orman yangınlarıyla mücadele konularına değindi. Vali Yavuz, yaz mevsiminde artan yangınları önlemek amacıyla ormanlık alanlara girişlerin yakında yasaklanacağını bildirdi.

  • Elazığ'da Forklift Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçinin Düğünü 1 Hafta Sonraydı
    10:12 Elazığ'da Forklift Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçinin Düğünü 1 Hafta Sonraydı

    Elazığ'ın Akçakiraz beldesinde bir beton fabrikasında meydana gelen olayda, forklifti tamir etmek için altına giren işçi Murat Karadağ, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Karadağ'ın bir hafta sonra düğünü yapılacaktı.

  • Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    10:12 Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Selahattin Ekicioğlu'na yönelik tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ekicioğlu, PETLAS Genel Müdürü, sendika başkanları ve dernek yöneticileri tarafından ziyaret edilerek başarı dilekleri alıyor.

  • Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu
    10:11 Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini görünce şoke oldu. Vatandaş, olayın ardından polise haber vererek insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

  • Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor
    10:10 Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor

    Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık, hırsızlık, aile içi şiddet, narkotik, terör ve trafik güvenliği gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 'POLHANE' Projesini başlattı. Ekipler, ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilgilendirmekte ve kenti daha güvenli hale getirmektedir.

  • Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor
    10:10 Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor

    Erzurum'da ortaya çıkan çiriş otu, yüksek kesimlerde yaşayan yaban keçilerinin de ilgisini çekiyor. Doğal olarak yetişen çiriş otu, bölgede birçok yemek yapımında kullanılıyor ve halk tarafından tedavi amacıyla da kullanılıyor.

  • Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler park pozisyonuna alındı
    10:09 Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler park pozisyonuna alındı

    Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından 5 gün havada asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı. Kazanın nedeni olarak yapılan incelemelerde kusurlar tespit edildi ve 14 şüpheli gözaltına alındı. Kabinler, bir kez daha incelenecek.

  • Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı
    10:08 Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvası madalya ve ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, 30 Nisan'da yapılacak olan İl müsabakalarında başarılar diledi.

  • Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı
    10:08 Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı

    Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde durdurulan iki araçta ise 16 bin 856 adet uyuşturucu hap bulundu. Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement