Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 45 yaşındaki M.T., alacak meselesinden tartıştığı 43 yaşındaki Tuncay Ergün'ü tabancayla sağ bacağından yaraladı.

30.09.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 45 yaşındaki M.T., alacak meselesinden tartıştığı 43 yaşındaki Tuncay Ergün'ü tabancayla sağ bacağından yaraladı. Polise teslim olan M.T. gözaltına, ambulansla hastaneye kaldırılan Ergün de ameliyata alındı.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında, Marmaris Yat Limanı'nda bulunan bir restoranın önünde meydana geldi. Yerel müzisyen M.T., alacak meselesinden husumetli olduğu bir restoranda müdür Tuncay Ergün'ün işyerine gitti. Dışarı çağırdığı Ergün ile tartışmaya başlayan M.T., belinden çıkardığı tabancayla Ergün'e iki el ateş açtı. Sağ bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Ergün, düşerken de başını yere çarptı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin ambulansıyla Ergün, Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ergün'ün ameliyata alındığı belirtildi. Polise teslim olan M.T., emniyete götürüldü. M.T.'nin sorgusunun sürdüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement