Alacakaranlık Serisi D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Alacakaranlık Serisi D-Smart'ta

Alacakaranlık Serisi D-Smart\'ta

D-Smart, serinin ilk üç filmini 5. Kanal Smart SineGold'da ekranlara getirecek.

13.11.2012 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alacakaranlık serinin son filmi "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2" 16 Kasım Cuma günü vizyona girerken, D-Smart, serinin ilk üç filmini 5. Kanal Smart SineGold'da ekranlara getirecek.

Vizyona girdiğinden beri kitleleri peşinden sürükleyen, büyük bir beğeni ile izlenen ve başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'a büyük ün, başarı ve hayran kitlesi kazandıran Alacakaranlık film serisi D-Smart aracılığı ile izleyicilerle buluşacak.

Alacakaranlık serisinin ilk filmi "Alacakaranlık", 16 Kasım Cuma gecesi saat 23.00'te D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da sinemaseverlerle buluşacak.

Serinin 2. filmi "Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay", 17 Kasım Cumartesi gecesi saat 23.00'te D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Serinin 3. Filmi "Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma" ise 18 Kasım Pazar gecesi saat 23.00'te yine D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da izleyicilerle buluşacak.

Künyeler

Alacakaranlık

Oyuncular: KRISTEN STEWART , ROBERT PATTINSON, ELIZABETH REASER, NIKKI REED, PETER FACINELLI, JACKSON RATHBONE, CAM GIGANDET, BILLY BURKE, ASHLEY GREENE

Yapımcılar: MARK MORGAN, GREG MOORADIAN ve KAREN ROSENFELT

Yönetmen: CATHERINE HARDWICKE

Senaryo: MELISSA ROSENBERG

Konu: ALACAKARANLIK bir genç kız ile içgüdüleriyle savaşmak pahasına onu kötü vampirlerden koruyan iyi vampirin aşkını konu alan aksiyon dolu bir modern aşk hikayesidir. Bella Swan (Kristen Stewart) her zaman için diğerlerinden farklı olmuştur; Phoenix kolejindeki moda meraklısı yaşıtlarından biri gibi olmaya çalışmamıştır. Annesi yeniden evlenip Bella'yı babasının yanında yaşaması için Washigton'daki Forks kasabasına gönderdiğinde de pek bir şeyin değişeceğinden umutlu değildir. Uzun süre geçmeden gizemli ve göz kamaştırıcı yakışıklılıkta olan ve daha önce tanıdığı erkeklere hiç benzemeyen Edward Cullen (Robert Pattinson) ile tanışır. Aklı ve zekasıyla kızın ruhunu okur adeta. Çok geçmeden Bella ve Edward, tutkulu ve alışılmışın dışında bir romantizme kapılırlar. Edward dağ keçisinden bile hızlı koşup, gitmekte olan bir arabayı çıplak elleriyle durdurabilmek gibi yeteneklere sahiptir ve 1918'den beri azıcık bile yaşlanmamıştır. Tüm vampirler gibi o da ölümsüzdür. Fakat ne kurt gibi sivri dişleri vardır ne de insan kanı içer; Edward ve ailesi yaşam tarzlarındaki seçimleriyle vampirler arasında eşi görülmemiş bir ailedir. Edward için Bella 90 yıldır beklediği o ruh eşidir. Fakat aralarındaki yakınlaşma arttıkça, Edward'I kontrolden çıkarabilecek o eski koku güdüsüyle savaşmak daha zor bir hal alacaktır. Peki ya James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) ve Victoria (Rachelle Lefevre) - Cullens'ların ölümcül vampire düşmanları - kasabaya Bella'yı bulmak için geldiklerinde neler olacak?

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Rachelle Lefevre, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Anna Kendrick, Michael Sheen and Dakota Fanning

Yönetmen: Chris Weitz

Senaryo: Melissa Rosenberg

Süre: 2 saat, 10 dakika

Konu: Stephenie Meyer'ın fenomen haline gelen Alacakaranlık Efsanesi serisinin ikinci kitabından uyarlanan "Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay"da, ölümlülerle vampirler arasındaki romans yeni bir kademeye taşınıyor ve Bella Swan (Kristen Stewart) vampir Edward Cullen (Robert Pattinson)'ın aşkına karşılık verebilmek için kaderle yüzleşiyor. Bir parçası haline geldiği doğaüstü dünyanın derinliklerine indikçe, kendisini daha da tehlikeye sokacak tarihi bir takım sırları öğrenmeye başlıyor.

Bella'nın 18. Doğum gününün ardından Edward onu korumak adına Bella'dan ayrılmaya karar verir. Bella reşit olduğu günlere yalnız ve kalbi kırılmış şekilde adım atarken farkeder ki başını her belaya sokuşunda Edward'ı kendisine çekebilmektedir. Edward'la beraber olabilme tutkusu kendini giderek büyüyen tehlikelere atmasına yol açar. Buna, motosikletle hız yarışına çıkmak bile dahildir.

Çocukluk arkadaşı ve gizemli Quileute kabilesinin üyesi olan arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner)'in de yardımıyla eski bir motosikleti tamir eder. Bella'nın donmuş olan kalbi Jacob ile kurduğu arkadaşlıkla bir nebze tamir olur. Jacob'ın da kendine özgü bir sırrı vardır.

Bella kırlık alanda gezerken kendini aniden ölümcül bir durumun içinde bulur. Onu kurtaran ise büyük kurtlar olacaktır fakat bu Bella'yı daha da büyük tehlikelere atacaktır. Zamanla yarışırken Bella Quileute kabilesinin sırlarını öğrenir ve Edward'ın kendisini terk edişi altında yatan gerçeği de. Aynı zamanda aşkıyla buluşmasını engelleyen ölümcül gerçeklerle de yüz yüze gelir.

Alacakaranlık Efsanesi Tutulma

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Bryce Dallas Howard, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Anna Kendrick, and Dakota Fanning

Yönetmen: David Slade

Senaryo: Melissa Rosenberg (Stephenie Meyer'ın romanından uyarlama)

Süre: 2 saat, 1 dakika

Konu: Stephenie Meyer'ın fenomen haline gelen başarılı kitap serisinden uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma'da Bella Swan (Kristen Stewart), Seattle'ın gizemli ölümlerle çalkalanması ve kinci bir vampirin intikam almaya devam etmesiyle kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur. Tüm bunların ortasında bir de Edward Cullen (Robert Pattinson)'a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner) arasında bir seçim yapmak durumundadır — tabii vereceği kararın vampirlerle kurt adamlar arasında asırlardır var olan kavgayı ateşleyebileceğinin farkındadır. Mezuniyetinin giderek yaklaşmasıyla Bella hayatının en zor kararını vermeye de yaklaşmaktadır.

Tüm okul arkadaşları okullardan kabul mektupları alıp, mezuniyet duyurularını gönderirken, Bella da her zaman Edward'ın yanında olabileceği bir seçim yapmaya çalışmaktadır. Fakat Edward'ın vereceği ödüne (onu vampire dönüştürecek kişi olmaya karar vermeden önce onunla evlenmek) ve bu seçimlerinin kendisine, ailesine ve arkadaşlarına karşı doğuracağı sonuçlara karşı da mücadele etmektedir.

Aynı esnada bir savaş da baş göstermektedir. Açıklanamaz bir güç, Cullen Ailesi'nin gizemli yeteneklerinin kör noktaları üzerine giderek bir Yeni doğmuş Ordu yaratır – vampir haline yeni getirilen; doğaüstü yaşamlarının ilk birkaç ayında güç seviyeleri, kontrol edilemez kan arzuları en üst seviyede olan vampirlere dönüşmüşlerdir. Bunlar Bella'nın ölümsüzlüğe geçerken, tek amacı intikam olan Victoria (Bryce Dallas Howard)'dan mı yoksa güç simgesi Volturi'den mi kaynaklanmıştır, belli değildir.

Piyon olarak kullanılan Riley (Xavier Samuel) tarafından yönetilen Yeni doğmuş Ordu, Forks ve Quileute topraklarına doğru yola çıkarlar; Cullenlar ve Kurt Sürüsü içgüdüsel karmaşalarını bir yana bırakıp Bella'yı ve kendi kendi topluluklarını daha büyük tehlikelerden korumak için bir araya gelmek zorundadırlar. Onlar büyük kavga için hazırlanırken, Bella da Quileute Kabilesi ve büyüyen Kurt Sürüsü 'nün gizemli geçmişine ve Jasper ile Rosalie'nın geçmişine dair birçok bilgi edinir. Bu bilgiler kurtlar tarafından kurulan bağlara dair ona daha çok bilgi verirken, Jacob Black'e olan sevgisini anlaması ve onu sevenlerin onu korumasına izin vermesine de yol açacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alacakaranlık Serisi D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement