Alaçam'da 8. Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Alaçam'da 8. Sünnet Şöleni Yapıldı

Alaçam\'da 8. Sünnet Şöleni Yapıldı

Samsun Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen 8. Sünnet Şöleni yapıldı.

13.08.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen 8. Sünnet Şöleni yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Alaçam Geyikkoşan arası çalışan üstü açık araba ile 50 çocuk şehir turu attırıldı. Sünnet Şölenine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Emniyet Müdürü V. Kenan Bıyık, daire amirleri,muhtarlar, sünnet olan çocukların aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, "Her yıl şölenimize katılımlar artıyor. Gelecek yıllarda bu rakamın daha da artacağına inanıyorum. Alaçam bu gelişmeyle her türlü olumsuzluğun üstesinden kısa zamanda gelecektir. Sizin verdiğiniz destekle Bugün çocuklarımızın eğlenme günüdür, onların önemli bir günüdür. Bu mutlu anlarınızı paylaştığımız, biraz olsun mutluluğunuza katkı verebildiğim için ben çok sevinçliyim, sizin de öyle olduğunuza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise, "Alaçam Belediyesi tarafından bu yıl organize 8. Sünnet şöleni gördüğüm kadarı ile çocukların eğlenceli ve neşeli bir şekilde organize edilmiş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Anneler Parkında devam eden sünnet şöleninde 50 çocuğa Alaçam Belediyesi tarafından kol saati hediye edildi. Bunun yanı sıra sünnet çocuklarını eğlendiren Sırık Adam, Trambolin, Osmanlı Macunu, Pamuk Şekeri, Yüz boyama, Balon, Dondurma gibi çeşitli etkinlik ile yaklaşık 150 gence çeşitli hediyeler verildi. Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen programda sünnet olan çocuklar ise günün keyfini çıkardılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam'da 8. Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement