Alaçam'da "Çanakkale Ruhu" Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Alaçam'da "Çanakkale Ruhu" Resim Sergisi

Alaçam\'da "Çanakkale Ruhu" Resim Sergisi

Samsun’un Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından "Çanakkale Ruhu "konulu resim sergisi açıldı.

15.03.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından "Çanakkale Ruhu "konulu resim sergisi açıldı.

Kapalı spor salonunda düzenlenen serginin açılışı Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener tarafından yapıldı. Sergiyi gezen protokol üyeleri Çanakkale şehitlerinin isimlerini kütüğe çakarak anı defterini imzaladı.

Anı defterine Milletvekili Kırcalı, "Çanakkale'de bu millet birlik ve beraberliğimiz için bu vatanı savunmuştur. Aynı birlik ve beraberlik içinde büyük Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz" diye yazdı.

Kaymakam Çağlar ise, "Şanlı Türk tarihinde, bir milletin hayat-memat noktasına geldiği anda ayağa kalkışının en canlı örneği olan Çanakkale destanımızın, böylesi güzel bir programla anılmasından ziyadesiyle memnun oldum" şeklinde yazdı.

Çanakkale destanını anlatan resim sergisi 3 gün kalacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam'da 'Çanakkale Ruhu' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement