Alaçam'da 'Pembe Aslında Siyahtır' Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Alaçam'da 'Pembe Aslında Siyahtır' Sahnelendi

Alaçam\'da \'Pembe Aslında Siyahtır\' Sahnelendi

Samsun Alaçam Kaymakamlığı ve Alaçam Belediyesi’nin katkılarıyla madde bağımlılığına dikkati çekmek amacıyla "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

16.12.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Alaçam Kaymakamlığı ve Alaçam Belediyesi'nin katkılarıyla madde bağımlılığına dikkati çekmek amacıyla "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Yönetmenliğini Yaşar Aydınoğlu'nun yaptığı, Kasım Uçkan'ın yazdığı oyun, İstanbul Tiyatro Balans Tiyatro Grubu tarafından İlçe Halk eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelenen oyun, lise, üniversite öğrencileri ve yetişkinler olmak üzere üç seans halinde sunuldu. Zengin bir ailenin kızı ile fakir bir gencin uyuşturucu batağına sürüklenişi ve ailelerin sorumlulukları anlatıldığı "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni aldı.

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici, Alaçam Garnizon Komutanı Muammer Pehlivan, Yakakent Garnizon Komutanı Gürkan Demir, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam Emniyet Müdürü Abdurahman Mankan, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Tiyatronun sonunda konuşan Balans Tiyatrosu oyuncusu Sefa Zengin, gençliğe tozpembe olarak sunulan uyuşturucunun terörizm kadar tehlikeli olduğunu belirtti.

Protokol, Tiyatro Balans ekibine tek tek teşekkür ederek oyunda emeği geçen oyunculara çiçek takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam'da 'Pembe Aslında Siyahtır' Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement