Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Buluştu - Son Dakika
Yerel

Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Buluştu

Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Buluştu

Samsun Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin 7.’sini düzenlediği kahvaltı programı Eyüp Ensari Konağı’nda yapıldı.

27.04.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 7.'sini düzenlediği kahvaltı programı Eyüp Ensari Konağı'nda yapıldı.

Kahvaltıya İstanbul ve çevre illerin yanı sıra Samsun, Bafra, Alaçam'dan katılımlar oldu. Programda tanışma ve kahvaltının ardından Açılış konuşmasını Alaçam İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları adına Dursun Altınok yaptı. Altınok, konuşmasında beraber olmanın keyif ve mutluluğu içinde olduğunu belirterek, İmam Hatiplilerin samimiyeti ve kardeşliğine dikkat çekti, katılımların her yıl daha da artmasını isteyerek konuşmasının katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programda Yüzyıl Kırkikievler Camii İmam Hatibi Ramazan Öz Kur'an-ı Kerim okudu. Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği adına konuşmayı Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Salih Uçar yaptı. Uçar, derneğin amaç ve faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Alaçam İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik, konuşmasında İmam Hatip Ortaokulu'nun başarılarını anlattı. Sadece Alaçam'da Samsun'da değil, Türkiye çapında derece yapacaklarını söyledi. Çelik, Alaçam'da İmam Hatip Ortaokulu'nun yeni binası kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu ve yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement