Alaçam Posta ve Lojistik Myo'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Alaçam Posta ve Lojistik Myo'da Mezuniyet Töreni

Alaçam Posta ve Lojistik Myo\'da Mezuniyet Töreni

Samsun Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda(MYO) mezuniyet töreni yapıldı.

03.06.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu'nda(MYO) mezuniyet töreni yapıldı.

Kapalı Spor Salonu'nda yapılan mezuniyet törenine Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, öğretim görevlileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerin aileleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Tören saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Okul birincisi Emre Sağlam'ın ardından konuşan Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, "Bugün, hayatlarında yeni bir sayfa açmaya hazırlanan öğrencilerimizin, onları bugünlere hazırlayan, iyi bir birey olarak yetişmeleri için her türlü fedakarlığa severek katlanan anne ve babaların, kardeş ve arkadaşlarının, bilgi ve beceri kazanmalarında pay sahibi olan öğretim elemanlarının mutluluklarını paylaşmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Okulumuzda geçirdiğiniz süre içerisinde sizlerin hem iyi bir ara eleman hem de örnek bir birey olarak yetişmeniz için çaba sarf ettik. Çünkü bizim amacımız sizlerin ülkemizin kalkınmasında rol sahibi olan, sorumluluk sahibi olan, mesleki bilgi ve beceriyi kazanmış, yenilikçi bireyler olmanızdı. Bu yüzden burada almış olduğunuz eğitimle hayatta yükleneceğiniz her görevi layıkıyla yerine getirebileceğinize ve her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Bizleri ve yüksek okulumuzu ve de üniversitemizi her zaman iyi şekilde hatırlamanızı, bizleri hep iyi olarak yad etmenizi istiyorum" dedi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise "Okul sadece diploma değil insanın dostlukların, arkadaşlıkların, sevginin saygının ve toplumla kaynaşmanın öğrenildiği bir kurumdur. Biz sizler ile gerek sosyal gerek kültürel alanlarda beraber olduk. Hepinizin bahtı açık olsun şimdiye kadar birçok öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşadık. Bundan sonra Alaçam'a gelecek öğrenciler için Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılması planlanan 250 kişi kız öğrenci yurdu ile öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincileri ve bölüm birincilerine ödülleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler keplerini havaya fırlattıktan sonra müzik eşliğinde eğlendiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam Posta ve Lojistik Myo'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement