Alaçatı'da Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Alaçatı'da Bir İlk

Alaçatı'da, 15 – 23 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"nin biletleri Biletix'te satışa sunuldu.

04.06.2012 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Alaçatı'da Hayat Var" sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"; sevilen sanatçıların muhteşem konserlerinden MillFest Moda Günleri'ne, Surf Yarışları'ndan Turfest Rallisi'ne kadar uzanan etkinlikleriyle yaza harika bir başlangıç yapacak!

Organizasyonunu Deli İşi'nin üstlendiği, Alaçatı Turizm Derneği'nin ev sahipliği yaptığı ve bir ilke imza atan "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"; Alaçatı'nın deniz, spor ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, kültür sanat alanında da ismini çok daha büyük alanlarda duyurması amacıyla düzenleniyor.

"Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"nin ilk konserini verecek olan Anadolu Filarmoni Orkestrası; 15 Haziran 2012, Çarşamba akşamı Alaçatı Meydanı'nda yapılacak açılış töreninin hemen ardından Alaçatı halkı ve tatilcilerle buluşacak.

"Alaçatı'da Hayat Var" sloganıyla düzenlenen festival kapsamında; ülkemizi Eurovision'da temsil eden Can Bonomo, memleketin "nevi şahsına münhasır" topluluklarından Luxus, aşkın büyülü sesi Buika, benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle Cem Adrian, efsane grup MFÖ ve birbirinden başarılı DJ'ler, Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta Alaçatı severlerle buluşacak. Aynı zamanda Pamela, Bulutsuzluk Özlemi, Grup Gündoğarken, Emir Ersoy Projecto Cubano, Perez Fernandez Cuban Beats ve Sokak Çalgıcıları da Alaçatı Meydanı'nda verecekleri konserlerle yaz gecelerine renk katacak.

"Uluslararası Alaçatı Festivali 2012" süresince Türkiye'nin birbirinden ünlü modacılarının da dahil olacağı MillFest Moda Günleri, Alaçatı Değirmenler Altı'nda modaya ilgi duyanları bir araya getirirken; spor meraklıları da Alaçatı Surf İstasyonları'nda düzenlenecek Surf Şampiyonaları'na katılabilecekler.

Kültür Bakanlığı, Alaçatı Belediyesi, Alaçatı Turizm Derneği ve Deli İşi Organizasyonu'nun katkılarıyla gerçekleşecek "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"; 15–23 Haziran 2012 tarihleri arasında tatilcilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı'da Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement