Alaçatı'da Miniklerden Sergi - Son Dakika
Yerel

Alaçatı'da Miniklerden Sergi

Alaçatı\'da Miniklerden Sergi

Çeşme Alaçatı'da 5-12 yaş grubu çocuklar, okulları kapandıktan hemen sonra başladıkları yaz atölyesinin ürünlerini büyüklere sergilemeye hazırlanıyorlar.

05.08.2014 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Alaçatı'da 5-12 yaş grubu çocuklar, okulları kapandıktan hemen sonra başladıkları yaz atölyesinin ürünlerini büyüklere sergilemeye hazırlanıyorlar.

Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen yaz boyunca devam eden şenlik, çocukların yaz tatilinde hem eğlenecekleri hem de el becerilerini ortaya koydukları etkinlikler biçiminde hafta içi her gün devam etti. Etkinlikler, resmin yanı sıra fotoğraf, seramik, cam, takı ve moda tasarımı, kumaş ve taş boyama, mozaik, seramik ve hamur sanatlarını da kapsıyordu. Program çocukların eğlenirken yeni arkadaşlıklar kurmasını da sağladı. 7 eğitmenin 10 farklı disiplinde verdiği kurslara 57 öğrenci katıldı ve her biri bir diğerinin aynı olmayan onlarca eser üretti, yeni ve farklı bir şey denemenin ve yapmanın heyecanını yaşadı.

Çocuklar eserlerini 'Ben Yaptım' sloganı ile sevdikleri ve Alaçatı halkıyla paylaşacaklar. Bu arada, sergiden elde edilecek gelirin, Alaçatı'lı çocukların eğitim araç gereç eksiklerinin temininde kullanılacağı bildirildi. Sergi, 9 ağustos 2014 Cumartesi günü saat 17-22 arasında Alaçatı Pazaryeri Camisi'nde gezilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçatı'da Miniklerden Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement