Alaçatıspor, Kartepe Kampında Moral Depoluyor - Son Dakika
Yerel

Alaçatıspor, Kartepe Kampında Moral Depoluyor

Alaçatıspor, Kartepe Kampında Moral Depoluyor

Geçtiğimiz dönem başarılı bir futbol sergileyerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Alaçatıspor, 2016-2017 dönemi çalışmalarına başladı.

18.08.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz dönem başarılı bir futbol sergileyerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Alaçatıspor, 2016-2017 dönemi çalışmalarına başladı.

Alaçatıspor, 2 haftalık Alaçatı hazırlık döneminin ardından Kocaeli Kartepe kampına giderek, Teknik Direktör Zafer Çağın yönetiminde çalışmalarına başladı. Alaçatıspor, 2016-2017 dönemi için iç transferde Tacettin, Fırat, Mert, Ekin, Halit, Gökhan, Bilal ve Mansur ile yeniden anlaşarak iskelet kadrosunu korudu. Dış transferde de Gebze Spor'dan Recep, Erdek Spor'dan Önder, Gökhan ve Hüseyin, Çerkezköy'den Emre, Beşiktaş'tan Ertuğrul, Bornova 1881'den İsa, Kuşadasıspor'dan İsmet, Muğlaspor'dan Fatih, Kütahyaspor'dan Ömer, Çeşme Belediyesspor'dan Ömer Börekçioğlu, Menemen U 19'dan Ege, Karadeniz Ereğli'den Erhan, Ceyhan Altınyıldız'dan M. Gökmen ve Aliağa FK'dan Tolga'yı kadrosuna dahil eden Alaçatıspor, Bölgesel Amatör Lig 2016-2017 sezonuna iddialı girdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçatıspor, Kartepe Kampında Moral Depoluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement