Alanya Adliyesi'nde İntihar Girişimi - Son Dakika
Güncel

Alanya Adliyesi'nde İntihar Girişimi

Alanya Adliyesi\'nde İntihar Girişimi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, hırsızlık suçundan dolayı pek çok sabıkası bulunan genç, bir kez daha hırsızlık suçu nedeniyle ifadesine başvurulmak üzere çağrıldığı adliyede, fare zehri içtikten sonra beşinci katın koridor penceresinden atlamak istedi.

16.02.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, hırsızlık suçundan dolayı pek çok sabıkası bulunan genç, bir kez daha hırsızlık suçu nedeniyle ifadesine başvurulmak üzere çağrıldığı adliyede, fare zehri içtikten sonra beşinci katın koridor penceresinden atlamak istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Alanya Adliyesi'nde meydana geldi. Daha önce işlediği birçok hırsızlık olayından dolayı sabıkalı olan Serdar U., meydana gelen bir hırsızlık olayından dolayı ifadesine başvurulmak üzere adliyeye çağrıldı. Suçu kendisinin işlemediğini ileri süren Serdar U., ifade vermek üzere beklediği hakimin odasının önünde fare zehri içtikten sonra beşinci katın koridor penceresine çıkarak intihar etmek istediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, itfaiye ekipleri zemin kata hava yastığı kurarak tedbir aldı.

Polis ve bir hakim tarafından ikna edilen Serdar U. intihar girişiminden vazgeçirildi. Adliyeye gelen sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Serdar U., polis gözetiminde ambulansla tedbir amaçlı Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya Adliyesi'nde İntihar Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement