Alanya 'Ak Parti Fetö Yuvasıymış Gibi Bir İmaj Yerleştirilmeye Çalışılıyor' - Son Dakika
Güncel

Alanya 'Ak Parti Fetö Yuvasıymış Gibi Bir İmaj Yerleştirilmeye Çalışılıyor'

Alanya \'Ak Parti Fetö Yuvasıymış Gibi Bir İmaj Yerleştirilmeye Çalışılıyor\'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Alanya'da partisinin İlçe Danışma Kurulu toplantısında katıldı.

24.09.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Alanya'da partisinin İlçe Danışma Kurulu toplantısında katıldı. Alanya Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Ak Parti milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın, İl Başkanı Rıza Sümer ve partililer katıldı. Burada konuşan Mustafa Ataş, Ak Parti ile ilgili dedikodu çıkarmaya ve algı oluşturma çalışıldığını söyledi. Ataş, "'Ak Parti'nin içerisinde FETÖ'cüler ne zaman temizlenecek?' Hadi oradan, git işine bak sen. Ak Parti kendi içerisinde yapması gerekenleri yapar kimseden akıl almaya ihtiyacı yok. Ak Parti her zaman kendi içerisindeki varsa hainleri temizleme kudretine ve aklına sahip bir partidir. Hiç kimsenin aklına da iradesinde ihtiyacımız yok. Yapılması gerekenleri kendimiz yaparız. Değiştirilmesi gerekenleri biz değiştiririz. Ama toplumda sanki Ak Parti FETÖ yuvasıymış gibi bir imaj yerleştirilmeye çalışılıyor" dedi.

'ŞİMDİ IMF'YE BORCUMUZ YOK'

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Alanya'nın ardından Serik'te İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Ataş buradaki konuşmasında 14 yıllık Ak Parti iktidarının ülkeye hizmet ettiğini kaydetti. Ataş, şöyle dedi:

"Otoyollar yaptık. Dünya çapında projeler yapıyoruz. 3'üncü Boğaz Köprüsü, Kocaeli Körfez Yolu, 3'üncü Havalimanı Projesi yaptık. Bizler düne gelene kadar IMF'den borç alıyorduk. Şimdi IMF'ye borcumuz yok. Bunu da dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapıyoruz. Sizlerin destekleriyle sizlerin alın terleriyle sizlere hizmet ediyoruz. Bu büyük projeleri sizlerin destekleriyle yapıyoruz. Ak Parti'de siyaset yapmak onun için ayrıcalıktır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya 'Ak Parti Fetö Yuvasıymış Gibi Bir İmaj Yerleştirilmeye Çalışılıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement