Alanya Barış Elçisi Alanya'da - Son Dakika
Güncel

Alanya Barış Elçisi Alanya'da

Alanya Barış Elçisi Alanya\'da

Dünya barışı için İspanya'dan yola çıkan ve yürüyerek dünyayı dolaşan Arjantinli 32 yaşındaki Gustavo Ignacio, Antalya'nın Alanya İlçesi'ne geldi.

08.12.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya barışı için İspanya'dan yola çıkan ve yürüyerek dünyayı dolaşan Arjantinli 32 yaşındaki Gustavo Ignacio, Antalya'nın Alanya İlçesi'ne geldi.İtalyan asıllı Arjantin vatandaşı Gustavo Ignacio, 1.5 yıl önce kendini 'Barış Elçisi' ilan ederek, İspanya'nın Santiago de Compostela bölgesinden yolculuğuna başladı. Avrupa'yı yürüyerek geçen ve yaklaşık 9 bin kilometre yol kat eden Ignacio'nun Türkiye'deki son durağı Alanya oldu. Yolculuğu boyunca 12 çift ayakkabı eskiten ve 25 kilo zayıfladığını belirten Gustavo Ignacio, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'i ziyaret etti.Ekonomi eğitimi aldığını ve yıllarca lojistik sektöründe çalıştığını anlatan Gustavo Ignacio, Türkiye gezisi boyunca büyük destek gördüğünü kaydetti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de, Arjantinli misafirimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Örnek alınacak bir kişiliği var. Alanya Belediyesi olarak geriye kalan gezisinde başarı diliyoruz dedi.

'SON DURAK KUDÜS'

Yolculuğu boyunca kredi kartı, cep telefonu ve saat kullanmayan Gustavo Ignacio, dolaştığı Portekiz, Fransa, İtalya, Arnavutluk, Makedonya ve Yunanistan'ın ardından İstanbul'dan başladığı Türkiye gezisini Hatay'da sonlandıracak. Deniz yoluyla Kıbrıs'a geçecek olan Gustavo Ignacio'nun son durağı ise Kudüs olacak. Suriye'deki savaştan dolayı Kıbrıs'tan Kudüs'e gitme kararı aldığını söyleyen Ignacio, Kudüs'te savaş mağduru çocuklara ve yaşlılara yardım edeceğim diye konuştu.

Ziyaretin ardından İgnacio, dünya turuna devam etmek üzere Alanya'dan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Barış Elçisi Alanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement