Alanya Belediyesi'nden Kiralık İş Yeri ve Mesire Alanı - Son Dakika
Yerel

Alanya Belediyesi'nden Kiralık İş Yeri ve Mesire Alanı

Alanya Belediyesi, Cuma pazarı’ndaki belediye mülkü ve Türkler’deki Aromatik Cennet Vadisi’ni ihale yolu ile kiraya veriyor.

28.06.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediyesi, Cuma pazarı'ndaki belediye mülkü ve Türkler'deki Aromatik Cennet Vadisi'ni ihale yolu ile kiraya veriyor.

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi Fakı Sokak'ta bulunan Belediye Düğün Salonu altındaki 2 bin 696 metrekarelik işyeri ile Türkler Mahallesi'ndeki Aromatik Cennet Vadisi adıyla bilinen Kargı Çayı Mesire yeri için Alanya Belediyesi ihale düzenliyor. Cuma Pazarındaki ihaleye çıkarılacak işyeri için yıllık 637 bin 226 TL muhammen bedel ve 19 bin 117 TL geçici teminat belirlendi. İhale 30 Haziran 2016 Perşembe günü saat 10.30 da Belediye Encümen Salonu'nda açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. Aynı gün Türkler Mahallesi'nde bulunan Aromatik Cennet Vadisi adıyla bilinen Kargı Çayı Mesire Alanı için de ihale yapılacak.

MAHMUTLAR'DA 2 İŞYERİ İHALE EDİLECEK

Belediye, ayrıca Mahmutlar Mahallesi'nde yeni yapılan 2 adet ofisi de aynı gün ihaleye çıkarıyor. Mahmutlar Mahallesi 119. sokakta bulunan 200 metrekarelik ofisler 3 yıllığına kiraya verilecek.

İhaleye ait şartname ve diğer evraklar mesai saatleri dahilinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebilir. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Belediyesi'nden Kiralık İş Yeri ve Mesire Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement