Alanya'da 11 Ülkeden 1300 Sporcu Top Koşturdu - Son Dakika
Güncel

Alanya'da 11 Ülkeden 1300 Sporcu Top Koşturdu

Alanya\'da 11 Ülkeden 1300 Sporcu Top Koşturdu

Alanya'da 11 ülkeden 1300 sporcu top koşturdu Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Alanya Tatili Futbol Turnuvası'nda 11 ülkeden 47 futbol takımının altyapı ekipleri mücadele etti.

28.03.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da 11 ülkeden 1300 sporcu top koşturdu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Alanya Tatili Futbol Turnuvası'nda 11 ülkeden 47 futbol takımının altyapı ekipleri mücadele etti. Galatasaray, Beşiktaş, Celta Vigo ve Lazio'nun altyapı takımlarının da yer aldığı turnuva için 1300 sporcu ve 300 aile Alanya'ya geldi.

Türkiye, İspanya, İtalya, Bulgaristan, Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Özbekistan, Rusya, Ukrayna ve Kırgızistan'dan katılan takımların mücadele ettiği turnuva, Eftelia Marin Otel'in katkılarıyla Türkler'deki sahada yapıldı.

Turnuvayı düzenleyen Evima Football şirketinin ortaklarından Habib Cebeci, Türkler Mahallesi'nde 7 yıl önce 2 küçük saha ile başlayan spor turizminin temellerinin şu anda 5 adet nizami sahayla güçlendiğini söyledi. Turnuvayı yılda 2 kez yaptıklarını aktaran Cebeci, bu tip sahaların daha da artırılması gerektiğini kaydetti.

NE KADAR SAHA, O KADAR TAKIM

Yeni sahaların yapılmasıyla gelen takımların da artacağına işaret eden Cebeci, Rusya'daki kriz bizi biraz etkiledi ama otelciler ve bizler taşın altına elimizi soktuk. Elimizden geleni yapık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Daha fazla saha yapılırsa daha fazla takım getiririz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da 11 Ülkeden 1300 Sporcu Top Koşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement