Alanya'da 2015 Turizm Sezonu Hazırlıkları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da 2015 Turizm Sezonu Hazırlıkları Toplantısı

Alanya\'da 2015 Turizm Sezonu Hazırlıkları Toplantısı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven başkanlığında gerçekleştirilen 2015 turizm sezonu hazırlıkları ile ilgili toplantıya katıldı.

16.03.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven başkanlığında gerçekleştirilen 2015 turizm sezonu hazırlıkları ile ilgili toplantıya katıldı.

Kaymakamlık toplantı salonu Kaymakam Tanrıseven Başkanlığında yapılan toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve ALTAV adına Kerim Kılınç katıldı.

Kaymakam Tanrıseven toplantı sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada yaklaşan 2015 turizm sezonu ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptıkların belirterek, "Daha önce İstanbul EMIIT Fuarı'nda temellerini attığımız çatının genişletilmesine buradaki tüm Sivil Toplum Kuruluşları destek verdiler ve Berlin Fuarında Alanya ortak stantta temsil edildi" dedi.

ALTSO, ALTİD ve ALTAV yöneticilerine teşekkür eden Kaymakam Tanrıseven, "Toplantıda Berlin Fuarı'nı değerlendirdik ve gayet olumlu geçti. Ayrıca 2015 turizm sezonu ile ilgili bazı kararlar aldık. Tüm birimlerimiz koordineli bir şekilde yeni turizm sezonunun sorunsuz geçmesi için gerekli hazırlıkları yapıyorlar" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da 2015 Turizm Sezonu Hazırlıkları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement