Alanya'da Akrabaların Müşteri Kavgası 2'si Ağır, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Akrabaların Müşteri Kavgası 2'si Ağır, 5 Yaralı

Alanya\'da Akrabaların Müşteri Kavgası 2\'si Ağır, 5 Yaralı

5 KİŞİ YARALANDI Tartışmanın ardından kavgaya dönüşen olaylarda, baldırından aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Mahmut O., yanında taşıdığı tabancayla amcası Cemal O. ve onun oğlu Hayrettin O.'ya ateş etti.

04.04.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 KİŞİ YARALANDI

Tartışmanın ardından kavgaya dönüşen olaylarda, baldırından aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Mahmut O., yanında taşıdığı tabancayla amcası Cemal O. ve onun oğlu Hayrettin O.'ya ateş etti. Hayrettin O. göğsünden, Cemal O. ise dizinden yaralandı. Kavgada, Mehmet O. başına aldığı sopa darbesiyle, Abdullah O. ise bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle taraflar ayrılırken, yaralılar polis araçlarıyla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

BABA VE OĞULUN DURUMU AĞIR

Tedaviye alınan yaralılardan Hayrettin O. ve babası Cemal O.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olaydan sonra ayakta tedavileri yapılan Mehmet O., Mahmut O., Abdullah O. ile kavgaya karışan 41 yaşındaki Besni O., Abdülkadir O. ve Ahmet O.'yu gözaltına aldı. Kavga sırasında tabancayla havaya ateş ederek kaçan Ramazan O. ise sabah saatlerinde polis merkezine gelerek teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemede, 7 boş kovan, 2 ekmek bıçağı, makas ve sopa bulundu. Polis, olayda kullanılan ve Ramazan O.'nun denize attığını söylediği tabancayı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Akrabaların Müşteri Kavgası 2'si Ağır, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement