Alanya'da Cinayet Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Alanya\'da Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Alanya'da tartıştıkları Levent Aydın'ı bıçaklayarak öldüren 2 şüpheli ile saklanmalarına yardım eden 5 kişi, dün gece yapılan operasyonla gözaltına alındı.

15.09.2014 16:33  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde tartıştıkları Levent Aydın'ı bıçaklayarak öldüren 2 şüpheli ile saklanmalarına yardım eden 5 kişi, dün gece yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Obagöl Mahallesi'nde daha önce aynı işyerinde çalışan 24 yaşındaki B.A. ve 33 yaşındaki C.O. ile 44 yaşındaki Levent Aydın arasında, iddiaya göre alacak- borç anlaşmazlığı yüzünden dün sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.A. ve C.O. bıçakla saldırdıkları Levent Aydın'ı sol kolundan, göğsünden, sırtından ve başından yaraladı. Levent Aydın ambulansla götürüldüğü Alanya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Şüpheliler ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Polis görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan 2 kişinin kimliklerini saptadı. Daha önceden yaralama ve uyuşturucu bulundurmak gibi suçlardan sabıkaları bulunan B.A. ve C.O.'nun izini süren polis, şüphelilerin saklandıkları adresi tespit etti. Şüphelilerden C.O.'nun ablasına ait Şekerhane Mahallesi'ndeki eve dün gece yapılan baskında 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyette sorgulanan şüpheliler cinayeti itiraf etti. Şüphelilerin saklanmalarına yardım ettikleri iddia edilen yakınları F.A., D.O., F.T., F.O., D.O. da gözaltına alındı. Olayla ilgili 2'si kadın 7 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Cinayet Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement