Alanya'da Cinnet Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Cinnet Zanlısı Tutuklandı

Alanya\'da Cinnet Zanlısı Tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde dün kahvehanede cinnet getiren ve 3 akrabasına kurşun yağdırarak ikisini öldüren birini ise yaralayan cinayet zanlısının sorgusu tamamlandı.

01.09.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün kahvehanede cinnet getiren ve 3 akrabasına kurşun yağdırarak ikisini öldüren birini ise yaralayan cinayet zanlısının sorgusu tamamlandı. Sedat K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Hacet Mahallesi, Canlılar Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir kahvehanede oyun oynayan ve akraba oldukları öğrenilen Güral O., Mehmet Ali A., Yusuf K. ve Sedat K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında dışarı çıkan Sedat K., bir süre sonra tekrar kahvehaneye döndü ve televizyon seyretmeye başladı. Bu sırada bir anda ayağa kalkan Sedat K., cinnet geçirdi ve belindeki ruhsatsız silahını çıkararak masada oturan 3 kişiye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sırasında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Mehmet Ali A. olay yerinde hayatını kaybederken, Güral O. ve Yusuf K. yaralandı. Yaralılardan Gürol O'da tedavi gördüğü hastanede olaydan saatler sonra hayatını kaybetti. Sedat K. kısa sürede olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak gözaltın alındı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan Sedat K., sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesi tamamlanan Sedat K. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Cinayet zanlısı Sedat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Cinnet Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement