Alanya'da Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Hırsızlık İddiası

Alanya\'da Hırsızlık İddiası

Kendisini "Su satıcısı" olarak tanıtıp hırsızlık amacıyla girdiği iki ayrı evdeki kişileri bıçakla tehdit eden zanlı yakalandı.

27.01.2014 08:30  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da bir kişinin, hırsızlık amacıyla girdiği iki ayrı evde bıçakla tehdit ettiği kadınlardan birini darbettiği, diğerini de yaraladığı iddia edildi.

İlçeye bağlı  beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi'nde bulunan apartman dairesine giden ve "su satıcısı" olduğunu belirten bir kişi, evde bulunan 85 yaşındaki kadın Hanım Yayla'yı darbetti. Evdeki para ve ziynet eşyaları alarak kaçan zanlı, daha sonra aynı mahalledeki bir başka eve giderek 78 yaşındaki Şerif Memiş'i omzundan bıçakla yaraladı. Zanlı, para ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra evden ayrıldı.

Komşularının ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Yayla ve Memiş'i Alanya Devlet Hastanesine kaldırdı. Jandarma ekipleri de zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinden zanlının eşgalini belirleyen ekipler, Barbaros Caddesi'ndeki ATM kulübesinde gizlenen K.C'yi (27) gözaltına aldı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alanya'da Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement