Alanya'da Turuncu Bayraklar Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Turuncu Bayraklar Sahiplerini Buldu

Alanya\'da Turuncu Bayraklar Sahiplerini Buldu

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Turuncu Bayrak Ödül Töreni’nde 113 işletmeye Turuncu Bayrak verildi.

12.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Turuncu Bayrak Ödül Töreni'nde 113 işletmeye Turuncu Bayrak verildi.

Turuncu Bayrak Ödül Töreninde, denetim kriterlerini başarıyla yerine getiren işletmeler ve bu işletmelerde çalışan Turuncu Kep Almayı hak eden aşçılar yer aldı. İşletmecilere ödülleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından verildi.

Başvuru esasına dayanan "Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme" için çok sayıda işletme Alanya Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü Gıda Mühendisleri tarafından denetime tabi tutuldu. Teknik incelemenin sonucunda, tüm hijyenik kriterleri yüzde 100 uyulduğu tespit edilen ve bu hijyenik şartların sürekliliğini sağlayabilecek kanaati oluşturan işletmeler Turuncu Bayrak almaya hak kazandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Geçen yıl 97 adet olan Turuncu Bayraklı İşletme sayısının 2016 yılında 15 işletme ile artış göstermesi, büyüyen Alanya'da ortak hijyen bilincinin geliştiğini ve ilçe genelinde yayıldığını göstermesi açısından güzel bir gelişmedir. Alanya da hijyen sembolü olan Turuncu Bayrak yarışmasını sadece ekipman ve uygun altyapıya sahip olmakla değil aynı zamanda bilinçli personele de sahip olmakla geçeceğinden hareketle, gıda güvenliği ve iyi hijyen uygulamaları doğrultusunda çalışan Turuncu Bayraklı İşletmelere bu hassasiyetleri için teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da Turuncu Bayraklar Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement