Alanya'da Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen 3 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen 3 Şüpheli Yakalandı

Alanya\'da Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen 3 Şüpheli Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda; bonzai, eroin ve hap sattığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

02.07.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda; bonzai, eroin ve hap sattığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, evlerinde yapılan aramalarda 1020 gram bonzai, 20,5 gram eroin, 12 gram metafan ve 2259 adet ecstasy hap ele geçirilen T.A .(30), D.K. (37) ve H.G. (55) isimli şüpheliler, "uyuşturucu madde bulundurmak, temin etmek ve ticaretini yapmak" suçlarından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 3 şüpheli, Alanya Adliyesi'ne çıkartıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen 3 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement