Alanya Norveçli Kadın Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

Alanya Norveçli Kadın Kalp Krizinden Öldü

Alanya Norveçli Kadın Kalp Krizinden Öldü

Norveçli kadın kalp krizinden öldü Görkem ÇANCI/ALANYA(Antalya), (DHA)- ALANYA'da erkek arkadaşıyla alkol aldıktan sonra kalp krizi geçiren Norveçli 29 yaşındaki Jannicke Halland öldü.

30.01.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Norveçli kadın kalp krizinden öldü

Görkem ÇANCI/ALANYA(Antalya), (DHA)- ALANYA'da erkek arkadaşıyla alkol aldıktan sonra kalp krizi geçiren Norveçli 29 yaşındaki Jannicke Halland öldü.

Mahmutlar Mahallesi'nde oturan yerleşik Norveçli Jannicke Halland, iddiaya göre birlikte yaşadığı Türk erkek arkadaşı M.E. ile saat 04.00'a kadar bir barda alkol aldı. Daha sonra erkek arkadaşıyla birlikte eve dönen Halland, alkolün etkisiyle defalarca kustu, ardından da uyudu. Bugün saat 10.30 sıralarında uyandığında erkek arkadaşına kendini iyi hissetmediğini söyleyen Halland, bir anda yere yığıldı. M.E. tarafından çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen Jannicke Halland, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İlk incelemede kalp krizi geçirdiği belirlenen Jannicke Halland'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın ardından M.E., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Norveçli Kadın Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement