Alanya Önce 'Demokrasi Yürüyüşü' Sonra Sibel Can Konseri - Son Dakika
Güncel

Alanya Önce 'Demokrasi Yürüyüşü' Sonra Sibel Can Konseri

Alanya Önce \'Demokrasi Yürüyüşü\' Sonra Sibel Can Konseri

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı demokrasi yürüyüşü, ardından Sibel Can konseriyle başladı.

31.07.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı demokrasi yürüyüşü, ardından Sibel Can konseriyle başladı.

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri' kapsamında 'Demokrasi yürüyüşü' düzenlendi. Gökbel Yaylası girişinden etkinlik alanına kadar olan 3 kilometrelik uzaklıkta yapılan yürüyüşe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Türk bayrakları ve Mehter Takımı eşliğinde yapılan yürüyüşte 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı pankart taşındı. Yürüyüş sonunda Sibel Can konser verdi. Etkinlik alanındakiler ve yürüyüşten gelenlerle birlikte katılımcı sayısı da yaklaşık 15 bine ulaştı. Gökbel Yaylası meydanına kurulan konser alanını dolduranlara sevilen şarkılarını söyleyen Sibel Can, sahneye siyah parıltılı kostümle çıktı. Konsere 'Bir başkadır benim memleketim' adlı şarkıyla başlayan Sibel Can, ilk şarkısının ardından konsere katılanlara seslendi. Karşısında bu kadar çok müzik severi görmekten çok mutlu olduğunu belirten Can, şöyle dedi:

"Burası doğası, atmosferi ve seyircisi ile bir başkaymış. Kilometrelerce yolu gelerek beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Basın mensupları beni değil arkanızdaki kalabalığı çekin bence. Benim gördüğüm tabloyu görmenizi isterdim. Bence sahneye gelin ve onları çekin." Sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can, konserin bir bölümünde sahneden inerek güreş ağası Kerim Yılmaz'dan güreş altın kemerini alarak taktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sibel Can, eski ve yeni şarkılarıyla seyircileri coşturdu. Konseri sonunda Sibel Can'a, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel tarafından üzerine resminin işlendiği su kabağı hediye etti. Etkinlikler bugün güreşlerle devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Önce 'Demokrasi Yürüyüşü' Sonra Sibel Can Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement