Alanya Plaj Futbolu Finalinde Şampiyon Citta Slow Oldu - Son Dakika
Güncel

Alanya Plaj Futbolu Finalinde Şampiyon Citta Slow Oldu

Alanya Plaj Futbolu Finalinde Şampiyon Citta Slow Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbolu Süper Finallerinde Şampiyon Citta Slow oldu.

10.10.2013 17:36  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi ortaklaşa Plaj Futbolu düzenledi. 9 Ekim Çarşamba günü saat 13.00 de yapılan Gümüldürspor ve Oba Bld.spor arasında gerçekleşen üçüncülük maçında 14-2 Oba Belediyesi'nin galibiyeti ile sona erdi. Saat 15.00 de Citta Slow ve Ladik Bld. Spor şampiyonluk maçında ise; 4-3'lük bir skorla Citta Slow kazandı.

Müsabakaların ardından ödül törenine geçildi. Finallerde Citta Slow takımından Dimitri Şişin en iyi oyuncu, Mutlu Köktaş en değerli kaleci oldu. Turnuvanın toplamında attığı 22 golle Berchior en iyi golcü ve Oba Belediyesi takımından Saravion Madjer en centilmen oyuncu seçildi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını; Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, TFF Futsal ve Plaj Sorumlusu Cem Pamiroğlu, Sercan Görgülü, Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, TFF Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or verdi.

MHK Temsilcisi Sabahattin Şahin ve hakemlere ödüllerini; Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı takdim etti. Ayrıca TFF Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or; Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak'a ve Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı'ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alanya Plaj Futbolu Finalinde Şampiyon Citta Slow Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement