Alanya Sağlık Turizmi Derneği'nden Altid'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alanya Sağlık Turizmi Derneği'nden Altid'e Ziyaret

Alanya Sağlık Turizmi Derneği\'nden Altid\'e Ziyaret

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı (ALTİD) Burhan Sili, “Sadece deniz, kum, güneş üçlemesiyle turizm artık bir yere kadar yapılabiliyor” dedi.

22.10.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı (ALTİD) Burhan Sili, "Sadece deniz, kum, güneş üçlemesiyle turizm artık bir yere kadar yapılabiliyor" dedi.

Alanya Sağlık Turizmi Derneği yöneticileri Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'ni ziyaret etti. Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan, Başhekim Yardımcısı Okan Badıllıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Yardımcı Doç. Ali Rıza Aktaş, Dr. Erkan Karadağ, Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Girgin, Sağlık Turizmi Uzmanı Selahattin Ay ve Dr. Mustafa Yağlıcı'nın yönetim kurulunu oluşturduğu Alanya Sağlık Turizmi Derneği'nin yöneticileri İran ve Azerbaycan'dan uzun süreli tedaviler için hastaların geldiği, ulusal ölçekte sağlık turizmi kongresi planlaması, Ekonomi Bakanlığı'nın sağlık turizmine vereceği teşvikler ve bu teşviklerin ne şekilde kullanılacağı, farkındalık çalışması yapılması ve fuarlarda tanıtım konuları görüşüldü.

ÜLKE VE ALANYA İÇİN ÖNEMLİ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, "Sağlık turizmi konusu Alanya ve ülkemiz adına önemli. Bu konu kapsamında kurulan dernek ve çalışmaları için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Turizmcilerle toplantılar düzenleyerek gerekli bilgilendirmeler yapılacak. Sadece deniz, kum, güneş üçlemesiyle turizm artık bir yere kadar yapılabiliyor. Turizmin farklı alanlarını bir araya getirmek için çalışıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Sağlık Turizmi Derneği'nden Altid'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement