Alanya- Şehidin Naaşı Tekbirlerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Alanya- Şehidin Naaşı Tekbirlerle Karşılandı

Alanya- Şehidin Naaşı Tekbirlerle Karşılandı

Alanya'ya şehit ateşi düştü (ek haber)ŞEHİDİN NAAŞI TEKBİRLERLE KARŞILANDINusaybin'de şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin cenazesi Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi.

28.03.2016 01:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'ya şehit ateşi düştü (ek haber)

ŞEHİDİN NAAŞI TEKBİRLERLE KARŞILANDI

Nusaybin'de şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin cenazesi Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi. Şehidin cenazesini havalimanında Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, askeri erkan, ilçe belediye başkanları ve vatandaşların da bulunduğu yaklaşık bin kişi karşıladı. Şehit Nazilli'nin Türk bayrağına sarılı tabutu tekbirler eşliğinde uçaktan indirilirken, anne Sultan Nazilli ve ağabey Mustafa Nazilli gözyaşı döktü. Baba Durmuş Nazilli'nin ise hastanede olduğu belirtildi. Şehidin cenazesi daha sonra yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde Alanya'ya doğru yola çıktı. Kadıpaşa Mahallesi'ndeki baba evinin önünde kalabalık bir grup cenazenin gelmesini beklerken, cenaze aracı eve uğramadan doğrudan Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna yöneldi. Şehit Coşkun Nazilli'nin cenazesi burada araçtan indirilerek morga kondu.

CENAZE SABAH DEFNEDİLECEK

Coşkun Nazilli'nin cenazesinin bugün saat 10.00'da Özmüftüoğlu Camii'nde kılınacak namazın ardından Alanya Garnizon Şehitliği'ne defnedilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya- Şehidin Naaşı Tekbirlerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement