Alanya Tso Meslek Yüksekokulu Zaferle Döndü - Son Dakika
Yerel

Alanya Tso Meslek Yüksekokulu Zaferle Döndü

Alanya Tso Meslek Yüksekokulu Zaferle Döndü

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Manavgat ilçesinde düzenlenen 1. Akdeniz Uluslararası Aşçılık Şampiyonası’ndan zaferle döndü.

06.05.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Manavgat ilçesinde düzenlenen 1. Akdeniz Uluslararası Aşçılık Şampiyonası'ndan zaferle döndü.

Öğretim Görevlisi Oğuz Nebioğlu ve Ahmet Şık tarafından hazırlanan Alanya TSO MYO Gastronomi Takımı "En İyi Üniversite" kategorisi üçüncülük, "Avrupa Şefler Birliği"nden ikincilik "Orijinal Türk Mutfağı" kategorisi üçüncülük kupasını kazandı. Ayrıca bireysel olarak yarışan öğrenciler çeşitli kategorilerde bir altın madalya, beş gümüş, altı bronz madalya ile bir merit ödül sahibi oldular.

En İyi Üniversite kategorisinde Cyprus Culinary University Team ve Malta I.T.S THYME ile Beykent, Okan, İstanbul Gelişim, Nişantaşı, Gazi, Afyon Kocatepe, Adıyaman, Balıkesir, Konya Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Muğla Üniversitesi MYO, Muğla Üniversitesi İçmeler MYO, Muğla Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz MYO, Pamukkale Üniversitesi Tavas MYO ve Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi ile yarışan Akdeniz Üniversitesi Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Gastronomi Takımı üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin İnal, öğrenciler ve öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen öğretim görevlileri ile gurur duyduğunu ifade etti. İnal, Akdeniz Üniversitesi Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Gastronomi Takımına sponsor oldukları için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Metro Süpermarket Alanya İşletme Müdürü Hatice Doğruluk ve Şef Fatih Saray'a teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Tso Meslek Yüksekokulu Zaferle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement