Alanya'ya Uyuşturucu Taşıyan Dört Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Alanya'ya Uyuşturucu Taşıyan Dört Kişi Yakalandı

Alanya\'ya Uyuşturucu Taşıyan Dört Kişi Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptıkları yol kontrolünde otomobil içerisindeki 4 kişi, 99 extacy hapla yakalandı.

24.10.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptıkları yol kontrolünde otomobil içerisindeki 4 kişi, 99 extacy hapla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Alantur mevkisinde yapılan yol kontrolünde şüphe üzerine durdurulan 42 plakalı otomobilde 99 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Otomobilde bulunan O.S., M.A., R.Y. ve Y.G.(17) gözaltına alındı. Yaşı küçük olan Y.G., Çocuk Büro Amirliğine teslim edilirken, O.S., M.A. ve R.Y. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldü. İfadeleri alınan şüpheliler Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'ya Uyuşturucu Taşıyan Dört Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement