Alanya - Yangından Develer Kurtarıldı, Köpek ve Kediler Öldü - Son Dakika
Güncel

Alanya - Yangından Develer Kurtarıldı, Köpek ve Kediler Öldü

Alanya - Yangından Develer Kurtarıldı, Köpek ve Kediler Öldü

Yangından develer kurtarıldı, köpek ve kediler öldü ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde ahır olarak kullanılan iki katlı evde çıkan yangında, mahsur kalan develer, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

28.08.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yangından develer kurtarıldı, köpek ve kediler öldü

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde ahır olarak kullanılan iki katlı evde çıkan yangında, mahsur kalan develer, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Binadaki 1 köpek ve 2 kedi ise öldü.

Dinek Mevkii, Mezarlık Sokak'taki iki katlı evdeki yangın, sabaha karşı çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında içeriden gelen sesler üzerine binanın zemin katını kontrol eden ekipler, içerideki develeri fark etti. Görevliler, vatandaşların da yardımlarıyla develeri bulundukları yerden çıkardı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, evdeki 1 köpek ve 2 kedi dumandan zehirlenerek telef oldu. Uzun süreden beri boş olan binanın, evsizler tarafından kullanıldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evde yaşadığını tespit ettiği 53 yaşındaki Rüstem K.'ı ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Turistleri gezdirmek amaçlı kullanılan develer, olay yerine gelen sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya - Yangından Develer Kurtarıldı, Köpek ve Kediler Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement