Alanyaspor Afyon'da Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor Afyon'da Kampa Girdi

Alanyaspor Afyon\'da Kampa Girdi

Alanyaspor Afyon'da kampa girdi PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi.

07.07.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor Afyon'da kampa girdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi. Teknik direktör Erhan Altın, Afyon kampında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar kampında Alanyaspor kafilesinde 23 sporcu yer aldı. Afyonkarahisar'ın yaz kampı için ideal bir iklime sahip olduğunu belirten teknik patron Altın, kampın güzel geçeceğine ve faydalı olacağına inandığını kaydetti. Alanya'da yaptıkları ilk etap çalışmalarında futbolcuların adaptasyonu ve sağlık kontrollerinin gerçekleştirildiğini aktaran teknik direktör Altın, Burada daha çok güç ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma uygulayacağız. 16 Temmuz'a kadar burada çalışacağız. 15 Temmuz'da bir hazırlık maçı oynayacağız ve ardından Afyon kampını sonlandıracağız dedi.

Kamp döneminin üçüncü etabında taktik ağırlıklı antrenman ve hazırlık maçı oynamayı planladıklarını anlatan Altın, İki yeni transferimiz oldu, onlar da burada bizimle. Bunların yanında 4 yeni transfer daha gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimiz var aramızda, onları da görme fırsatı bulacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor Afyon'da Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement