Alanyaspor'da Çavuşoğlu Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'da Çavuşoğlu Yeniden Başkan Seçildi

Alanyaspor\'da Çavuşoğlu Yeniden Başkan Seçildi

Alanyaspor'da Çavuşoğlu yeniden başkan seçildiAlanyaspor Olağan Genel Kurulu'nda Hasan Çavuşoğlu yeniden başkan seçildi.

17.06.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor'da Çavuşoğlu yeniden başkan seçildi

Alanyaspor Olağan Genel Kurulu'nda Hasan Çavuşoğlu yeniden başkan seçildi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) yapılan genel kurulda, daha önce 60 kişiden oluşan yönetim kurulu üyesi sayısı 35'e düşürüldü. Genel kurula Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kulüp üyeleri katıldı. Divan kurulu başkanlığını Cengiz Aydoğan, üyeliklerine ise Faruk Nafiz Koçak ve Mehmet Şahin yaptı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, görev süresi içindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

'SÜPER LİG'DE KALICI OLACAĞIZ'

Alanya'da insanları sokağa dökebilecek başka bir oluşumun olmadığını ifade eden Çavuşoğlu, Alanyaspor Süper Lig'e çıktığında 7'den 70'e herkes sokağa döküldü. Bu sene yönetim kurulu sayısını 60 kişiden 25'e düşürmek istedik ancak talepten dolayı 35 kişiye düşürebildik. 5 yıldır gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ancak bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. Alanyaspor'a maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Alanyaspor'a herkesin daha çok destek olmasını temenni ediyorum. İnşallah Süper Lig'de kalıcı olacağız dedi.

'TAKIMIMIZ TÜRKİYE'NİN EN ÜST LİGİNDE MÜCADELE EDİYOR'

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, Alanyaspor'un, Alanya'nın ortak değeri ve markası olduğunu söyledi. Alanyaspor PTT 1. Lig'e yükseldiğinde herkesin ligde kalabilir mi diye konuştuğunu belirten Başkan Yücel, Bugün takımımız Türkiye'nin en üst liginde mücadele ediyor. Alanyaspor'un Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele etmesi için yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz diye konuştu.

'ÖNEMLİ OLAN SÜPER LİG'DE KALICI OLMAK'

Kaymakam Hasan Tanrıseven ise şunları kaydetti

Takımımız play- off'a kaldığında Süper Lig'e yükseleceğinden hiç şüphem yoktu. Alanya, kulübüne sahip çıktı. Konya'daki play off finali öncesinde kentte seferberlik başlattık. O gün Alanya, Konya'ya aktı. Bu başarıda tabi ki en büyük pay futbolcularımızındır. Aslanlar gibi mücadele ettiler ve takımı Süper Lig'e taşıdılar. Kenetlenmenin getirdiği başarıyı görüyoruz. Alanya'yı küçümseyen büyük şehir Adana'yı, bir ilçe takımı mat etti. Kötü giden turizm sezonunda Alanya'nın morale ihtiyacı vardı ve bu morali Alanyaspor sağladı. İşimiz daha bitmedi. Önemli olan Süper Lig'de kalıcı olmak.

Genel kurulda divan başkanlığına kulübün isim sponsoru alması, mevcut logonun değiştirilmesi ve yönetim kurulu üye sayısının 60 kişiden 35'e düşürülmesi için önerge sunuldu. Yapılan açık oylamada 3 önerge de oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra kulübün 550 üyesinden 423'ünün katıldığı genel kurulda divan başkanlığına sunulan 35 kişilik yönetim kurulu listesi oylamaya sunuldu. Açık oylamada Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni liste oy birliğiyle seçildi.

Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı

Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ali Baki Boz, Atila Günkaya, Ayhan Cebeci, Bilal Gömeç, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Erdal Akgün, Fahri Gürses, Ferit Yücel Ergün, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Karaman, Kamil Köseoğlu, Veysel Çetin, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Mehmet Yetgin, Mehmet Milan, Metin Fahri Özçelik, Muhammet Çetin, Muhammet Emin Hacıince, Muharrem Göçmenoğulları, Murat Kayacan, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nurettin Uludağ ve Tanju Tüysüzoğlu.

Denetleme kuruluna ise Hasan Uysal, Hüsnü Topal ve Oğuzhan Çavuşoğlu getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor'da Çavuşoğlu Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement