Alanyaspor'da Erhan Altın Dönemi - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'da Erhan Altın Dönemi

Alanyaspor\'da Erhan Altın Dönemi

Alanyaspor'da Erhan Altın dönemi PTT 1'inci Lig takımlarından Alanyaspor, teknik direktör Erhan Altın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

18.06.2015 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor'da Erhan Altın dönemi

PTT 1'inci Lig takımlarından Alanyaspor, teknik direktör Erhan Altın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon çalıştırdığı PTT 1'inci Lig takımlarından Samsunspor ile sözleşmesi biten teknik direktör 59 yaşındaki Erhan Altın, Alanyaspor'la el sıkıştı. Erhan Altın, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

'HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEDİ'

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erhan Altın'ın Alanyaspor camiasına katıldığı için mutlu olduklarını söyledi. Çavuşoğlu, Erhan hocanın başarılarını Alanyaspor'da da sürdüreceğine inanıyorum. Camia olarak Erhan hocamızla çok daha güzel işler yapacağız. Transfer çalışmaları başlamadan önce teknik direktör sorununu çözmemiz gerekiyordu. Sağ olsun kendisi hiçbir kulüple görüşmeden bizi tercih etti. Bu tercihinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum dedi.

'ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ'

Teknik Direktör Erhan Altın da Başkanımın da söylediği gibi bu imzayı atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisini çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Rakip de olsak hep görüşüyorduk. Kurumsal ve hedefi olan bir kulübe geldim. Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de ilk kez mücadele etmelerine rağmen play- off oynamayı başardılar. Rakip olduğumuzda da soyunma odasına giderek herkesi tebrik ettim. Alanyaspor çıtayı yükseltti. O çıtayı inşallah birlikte hedefe taşıyacağız. Biz bir aileyiz. Bu aile ortamında yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar, basın ve personel var. Bu işi başaracaksak hep birlikte başaracağız diye konuştu.

Erhan Altın daha önce Samsunspor, Göztepe, Giresunspor, Denizlispor, Kocaelispor ve Çanspor'u çalıştırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor'da Erhan Altın Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement