Başkan, Alanyaspor'un Hazırlıklarını İzledi - Son Dakika
Spor

Başkan, Alanyaspor'un Hazırlıklarını İzledi

Başkan, Alanyaspor\'un Hazırlıklarını İzledi

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un hafta sonu karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını izledi.

17.12.2014 15:24  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor'un hafta sonu karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını izleyen Albimo Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Her şeyden önce kendi bağını kendin keseceksin. İyi oynayacaksın, gol atacaksın, mücadele edeceksin ve maçı kazanacaksın, hepsi bu" dedi.

Turuncu yeşilli takım haftasonu karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Koray'ın takımdan ayrı çalıştığı idman, koşu ve ısınma ile başladı, jimnastik ve soğuma hareketleriyle sona erdi.

Antrenmanı izleyen Başkan Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, evlerinde 4 maçtır kaybettiklerini bunun da alışılagelmemiş bir durum olduğunu söyledi. Antalyaspor'u yendikten sonra Elazığspor'a mağlup olmalarının kendilerine yakışmadığını kaydeden Çavuşoğlu, "İçerideki 4 maçın ikisinde galip olsaydık şimdi 23 puanımız olacaktı ve Karşıyaka maçına çok rahat bir şekilde çıkacaktık" diye konuştu.

Futbolda her türlü netice olduğunu ancak kendileri için bu yenilgilerin biraz fazla olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Elazığspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Oyunun ikinci yarısında daha iyi oynadıklarının altını çizen Çavuşoğlu, "Maçta pozisyonlarımız vardı. 5 dakika içinde 1-0 mağlup iken 2-1 öne geçme şansımız oldu. Bunu yapamadık ve penaltı pozisyonuyla da maçın geri dönüşü olmadı" ifadelerini kullandı.

Penaltı pozisyonunun ise tartışılır olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, müdahalenin dışarıda olduğunu herkesin bildiğini vurguladı. Ancak penaltı pozisyonun altına sığınmayı da doğru bulmadığını dile getiren Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Biz gol atmalıydık. Galip gelmeliydik. Hakem bizim bir penaltımızı vermemiş de olabilir. O da bir mazeret değil ama bizim öncelikle iyi oynamamız gerekirdi. İyi oynadığınızda da golü bulursunuz. Bazı pozisyonları da değerlendiremedik ve mağlup olduk. Bu mağlubiyet bizi gerçekten çok üzdü. Futbolcularımız bunu inşallah telafi ederler. Bütün çalışmalarımız da ona göre."

Kendilerini zorlu bir Karşıyaka maçının beklediğini belirten Çavuşoğlu, herkesin herkesi yenebilecek ve puan alabilecek güçte olduğunu bildirerek, "Zor bir maç ama bir çıkış yakalamamız için oradan puan ve puanlarla dönmeliyiz" dedi.

Son haftalarda hakem hataları nedeniyle canlarının fazlasıyla yandığını da sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Herkes hata yaptığı gibi hakemler de yapıyor ve yapacak. Ancak daha dikkatli olmalılar. Bazı maçlar direkt puanlara etki ediyor. 2-3 maçta biz bunları yaşadık. Bu hatalar da bizim 6-7 puanımıza mal oldu ama her şeyden önce kendi bağını kendin keseceksin. İyi oynayacaksın, gol atacaksın, mücadele edeceksin ve maçı kazanacaksın, hepsi bu."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Başkan, Alanyaspor'un Hazırlıklarını İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement