Alanyaspor'dan Teröre Tepki - Son Dakika
Spor

Alanyaspor'dan Teröre Tepki

Alanyaspor\'dan Teröre Tepki

Alanyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Mardin’in Midyat ilçesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ı anmak ve terör olaylarını lanetlemek için antrenmana Türk Bayrağı ile çıktı.

10.08.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ı anmak ve terör olaylarını lanetlemek için antrenmana Türk Bayrağı ile çıktı.

Teknik direktör Erhan Altın, yardımcı antrenörler Galip Gündoğan, Çağlayan Çağlar, kaleci antrenörü Şenol Odabaş, analizci Deniz Şahin ve futbolcular, Cengiz Aydoğan Tesisleri'ndeki antrenman öncesi ay-yıldızlı bayrak açtı. Takım adına açıklama yapan teknik direktör Erhan Altın, terör olaylarının biran önce bitmesini temenni ettiklerini söyledi. Terör olaylarını şiddetle kınadıklarını belirten Altın, "İnşallah bunun tekrarını yaşamayız. Şehit polis memuru Abdullah Ümit Sercan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanyaspor'dan Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement