Alaplı Belediye Başkanı Tekin'den Uysal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alaplı Belediye Başkanı Tekin'den Uysal'a Ziyaret

Alaplı Belediye Başkanı Tekin\'den Uysal\'a Ziyaret

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

16.04.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Halk Partili (CHP)Belediye Meclis Üyeleri ve partisinin bazı yöneticileri ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Kdz. Ereğli'nin gerek Zonguldak ve gerekse Türkiye'de prestij sahibi kentlerden biri olduğunu ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Tekin, Alaplı'nın Ereğlisiz, Ereğli'nin de Alaplısız düşünülemeyeceğini dile getirdi.

Tekin konuşmasında "Biz bundan önce de Karadeniz Ereğli'nin başarılarıyla övündük, eminim ki bundan sonra da sizin liderliğinizle övünmeye devam edeceğiz. Biz de övünülecek bir Alaplı yaratmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hayatının büyük bir kısmının Alaplı'da geçtiğini ve her Alaplılı gibi kentlerinin bugünden çok daha güzel yarınlara sahip olmasını gönülden dilediğini kaydeden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal, Alaplı'nın da Zonguldak'ın göz bebeği kentlerinden birisi olduğunu ifade etti. Uysal konuşmasında şunları söyledi; "Alaplı da Zonguldak'ın gözbebeği ilçelerinden biri. Bundan önceki dönemlerde çok değerli belediye başkanları ellerinden gelen gayretleri göstererek kentimize hizmet verdiler. Belediye Başkanlığı bir hizmet yarışı, bir bayrak yarışı. Bu yarışta da halkımız bayrağı bizlere verdi ve kentlerimizi daha ileri noktalara taşıma sorumluluğunu üzerimize yükledi. Bundan sonra da bizlere düşen temel görev, hiçbir parti ayrımı gözetmeden kentlerimizde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmetin en iyisini götürebilmek ve bu iki kenti huzur içinde geleceğe taşıyabilmektir. Görevimizi yerine getirirken Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak çevre kentlerin belediyeleri ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olacağımızı belirtmek isterim. Bu yolun daha ilk adımlarını attığımız bugünlerde yanımızda olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen dostlarımız arasında sizi de görmek beni çok mutlu etmiştir. Sizlerin bugünkü dilekleri ve temennileri bizler için de itici bir güç olacaktır. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak ben de gerek şahsım gerekse de ekip arkadaşlarım adına sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Belediye Başkanı Tekin'den Uysal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement