Alaplı'da 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencileri Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencileri Duygulandırdı

Alaplı\'da 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencileri Duygulandırdı

Alaplı İlçe Müftülüğü 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Kuran Kurslarında 4-6 yaş grubu Ensar Kuran Kursu eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenledi.

25.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı İlçe Müftülüğü 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Kuran Kurslarında 4-6 yaş grubu Ensar Kuran Kursu eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenledi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen etkinlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Öğrenci Aileleri katıldı. Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda açılış konuşmasında konuşan Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 4-6 yaş çok önemli bir yaş aralığı olduğunu ifade etti. Çaturoğlu, "Kuran Kurslarındaki 4-6 yaş arası çocukların gelişimi ve öğrenmesi açısından çok önemli bir yaş aralığıdır. İnsanlar ne alıyorsa bu yaşlarda alıyor. Belli bir zamandan sonrada insanlar bir şey alamıyor. Ben başta müftülüğümüze daha sonra kuran kursu öğreticilerine ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın devamında söz alan İlçe Müftülüğü Mehmet Bektaş da öğrencinin eğitim gördüğünü gösterilen bu ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Su yıl ilk kez uyguladığımız 4-6 yaş Kuran kursumuz da Allah'a şükür güzel bir atmosfer yakaladık. Buradan bu minik öğrencilerimizin ailelerine ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler Kuran-ı Kerim okuyarak ilahiler ve şiirler seslendirdi. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arife Çevik, Okul Müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencileri Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement