Alaplı'da 6552 Sayılı Torba Yasası Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da 6552 Sayılı Torba Yasası Bilgilendirme Toplantısı

Alaplı\'da 6552 Sayılı Torba Yasası Bilgilendirme Toplantısı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren odaların öncülüğünde 6552 sayılı Torba Yasasına istinaden Sosyal Güvenlik Kurumu ve vergi Dairesine borcu olanlar için yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleneceği belirtildi.

04.11.2014 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren odaların öncülüğünde 6552 sayılı Torba Yasasına istinaden Sosyal Güvenlik Kurumu ve vergi Dairesine borcu olanlar için yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleneceği belirtildi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, ilçedeki odaların öncülüğünde 6552 sayılı Torba Yasasına istinaden Sosyal Güvenlik Kurumu ve vergi Dairesine borcu olanlar için yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini söyledi.

Bilgilendirme toplantısına tüm oda üyelerini davet ettiklerini belirten Gelgeç, " Bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak il Müdür yardımcıcı Okan Şentürk,Karaelmas Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü

Fevzi Altun, Alaplı Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Vekili Salih Demir katılacaktır.

Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin'in anlatımlarıyla 6 Kasım 2014 Perşembe günü saat 14.00 de Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak olan bilgilendirme toplantısına tüm oda üyelerini bekliyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da 6552 Sayılı Torba Yasası Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement