Alaplı'da Alternatif Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Alternatif Yol Çalışması

Alaplı\'da Alternatif Yol Çalışması

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı Mollabey alternatif yol çalışmasının, sanayicileri sevindirdiğini bildirdi.

06.09.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı-Mollabey alternatif yol çalışmasının, sanayicileri sevindirdiğini bildirdi.

Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük sıkıntılar yaşayan Alaplı Çay boyu mevkisinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının, alternatif yol çalışmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'a, sanayi kuruluşlarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Ocak, şunları söyledi:

"Vekilimiz OSB'deki ıslah çalışmalarına da destek vermiştir. Alaplı Çayı'nın ıslahının yapılması ve taşmaması içinde DSİ tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yol yapımı dere ıslahı çalışmaları bir bütün içerisinde gerçekleştirilmektedir. Böylelikle bu alanda hem dere taşması tehdidi ortadan kalkmış, hem araç trafiği rahatlamış hem de sanayiciler için yükleme boşaltma yapma daha kolaylaşmış olacaktır. Bu yol sanayicilerimiz için büyük ihtiyaçtı." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Alternatif Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement