Alaplı'da, Köylerdeki Hizmetler Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da, Köylerdeki Hizmetler Masaya Yatırıldı

Alaplı\'da, Köylerdeki Hizmetler Masaya Yatırıldı

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıyla 2009-2014 yılları arasında köylerde yapılan hizmetlerin masaya yatırıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

25.02.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıyla 2009-2014 yılları arasında köylerde yapılan hizmetlerin masaya yatırıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz'un katılımıyla düzenlenen toplantıda, İl Özel İdaresi ve KÖYDES projesi kapsamında gerçekleştirilen hizmetler ile 2014-2019 dönemine ilişkin projeler anlatıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'nın köylerinde çöplerin düzenli olarak toplandığını, köy grup yollarının yüzde 90'nın asfaltlandığını, köy tüzel kişiliğinde bulunan yerlerin kilit parke taşlarıyla kaplandığını belirterek bu yıl ilçeye 6 milyon TL'ye yakın ödenek ayrıldığını söyledi. Alaplı ve köylerinin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak olan gölet projesinin ihalesinin yapılarak katılımcı firmaların yeterliliğinin incelenme aşamasında belirten Yavuz, "Alaplı-Mollabey arasında alternatif yeni yol yapılacak. Birkaç yerde kamulaştırmanın ardından yapım çalışmalarına geçilecek. Alaplı- Yığılca yoluna alternatif olarak Kavukkavla mevkiinden yeni alternatif bağlantı yolu yapılacak. Köylerdeki eğitim kurumları, sağlık ocaklarının ihtiyaçları ile personel sorunları giderilecek. Köylerde gençler için spor alanları, küçük çocuklar için oyun parkları yaygınlaştırılacak. Devlet Hastanesinin 75 yataklı C sınıfı hastaneye dönüştürülmesi için çalışmalar başladı. Bakanlıktan gelecek bir heyet incelemelerde bulunacak. Islah Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları tamamlanarak yatırımcıların hizmetine sunulacak" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da, Köylerdeki Hizmetler Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement