Alaplı Kent Konseyi Başkanı Korkut: "6. Seçimli Olağan Genel Kurulunda Tekrar Adayım" - Son Dakika
Yerel

Alaplı Kent Konseyi Başkanı Korkut: "6. Seçimli Olağan Genel Kurulunda Tekrar Adayım"

Alaplı Kent Konseyi Başkanı Korkut: "6. Seçimli Olağan Genel Kurulunda Tekrar Adayım"

Alaplı Kent Konseyi Başkanı İsmail Korkut, Alaplı Kent Konseyi 6. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda tekrar aday olduğunu bildirdi.

28.05.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Kent Konseyi Başkanı İsmail Korkut, Alaplı Kent Konseyi 6. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda tekrar aday olduğunu bildirdi.

Korkut, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıllık görev süremiz boyunca Alaplı Kent Konseyinin kamuoyu nezdinde zedelenmiş olan imajını hak ettiği noktaya taşıdıklarını söyledi. 02 Haziran 2016 tarihinde 6. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapacaklarını ifade eden Korkut, "2 yıl önce yapılan Alaplı Kent Konseyi 5. Olağan Seçimli Genel Kurulunda Genel Kurul üyelerimiz büyük teveccüh göstererek birlikte yola çıktığımız Yürütme Kurulu Üyesi Adayı arkadaşlarımızla birlikte Alaplı Kent Konseyi Başkanlığını bizlere tevdi ettiler. Görev süremiz boyunca Alaplı Kent Konseyinin kamuoyu nezdinde zedelenmiş olan imajını hak ettiği noktaya taşımak, işlerliği sorgulanan Alaplı Kent Konseyini daha işler bir hale getirmek, her ne kadar ilgili mevzuatta aksayan ve eksik taraflar olsa da kanun ve yönetmeliklerin bizlere yüklemiş olduğu görev ve misyonu yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Alaplı Kent Konseyi 6. Seçimli Olağan Genel Kurulunda Genel Kurul Üyelerimizin bizlere tekrar görev vermeleri halinde tarafıma tekrar tevdi edilecek görevi bütün gücümle yapmaya gayret edeceğimi ve belirtilen tarihte yapılacak olan genel kurulda yeniden Alaplı Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğumu beyan ediyorum. Bu vesileyle bu dönem birlikte görev yaptığımız tüm yürütme kurulu üyesi, meclis ve komisyon başkan ve üyelerimize teşekkür ediyor, bundan sonra görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Kent Konseyi Başkanı Korkut: '6. Seçimli Olağan Genel Kurulunda Tekrar Adayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement