Alaplı MHP'den Engelli Bakım Merkezindeki Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alaplı MHP'den Engelli Bakım Merkezindeki Yaşlılara Ziyaret

Alaplı MHP\'den Engelli Bakım Merkezindeki Yaşlılara Ziyaret

MHP Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından ilçede faaliyet gösteren Engelli Bakım Merkezinde kalan yaşlılara ziyaret gerçekleştirildi.

26.03.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından ilçede faaliyet gösteren Engelli Bakım Merkezinde kalan yaşlılara ziyaret gerçekleştirildi.

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Engelli Bakım Merkezinde kalan yaşlılara ziyaret ederek karanfil takdim etti. Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette MHP Alaplı ilçe yönetimi engelli yaşlılarla tek tek ilgilenerek onlarla güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Yaşlılarla güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer,"İnsanın insana ve özellikle yaşlı olanlara yönelik şefkat ve dayanışma gayreti, karşılıksız ve sevgi-saygıyla olmalıdır. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi-saygı-hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Yaşlılarımızla deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkan sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur" dedi.

Engelli Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Psikolog Serdar Demirkol da, "MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer ve beraberinde yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Yaşlı ziyareti bizim kültürümüzde çok önemlidir. Bugün buraya gelerek sizlerin bu tür değerleri hatırlatması beni bir meslek adamı olarak bir insan olarak çok mutlu etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı MHP'den Engelli Bakım Merkezindeki Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement