Alaplı Myo ile Anadolu Lisesi Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Alaplı Myo ile Anadolu Lisesi Arasında İşbirliği

ZONGULDAK (AA) – Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu ile Alaplı Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

04.02.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (AA) – Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu ile Alaplı Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Alaplı MYO'ndaki imza töreninde konuşan Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Rıfkı Henden, protokolün 2 yıl geçerli olduğunu söyledi.

Okullar arasında her türlü kültürel, sanat, bilim ve spor alanlarında ortak çalışmalar yapılacağını vurgulayan Henden, şöyle konuştu:

"Alaplı Anadolu Lisesi'nin ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitimin altyapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projeleri nitelik yönünden geliştirilmesi ve eğitim öğretim desteği sağlanması, sportif ve kültürel anlamda desteğin sağlanması konularında MYO tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık sağlanacaktır. Bu kapsamda MYO öğretim elemanlarınca Alaplı Anadolu Lisesi'nde taraflarca uygun görülecek koşullarda veri toplanabilecek, araştırma yapılabilecektir. Anadolu Lisesi öğrencilerinin okulun akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerde bulunan laboratuarların kullanılmasına uygun görülen şartlarda da imkan tanınacaktır. Alaplı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri MYO kütüphanesinden kitapları yerinde inceleyerek, yararlanabilecekler."

Alaplı Anadolu Lisesi Müdürü Cevat Çevik de böyle bir protokol imzalanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin MYO imkanlarından faydalanması öğrencilerimiz gelecekleri açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum" İfadesini kulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı Myo ile Anadolu Lisesi Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement