Alaplı'nın En Genç Köy Muhtarı - Son Dakika
Yerel

Alaplı'nın En Genç Köy Muhtarı

Alaplı ilçesinin en genç köy muhtarı olduğu belirtilen 29 yaşındaki Bayram Sezgin, "5 yıllık dönemde köyün sorunlarını halletmeye çalışacağım" dedi.

21.04.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı ilçesinin en genç köy muhtarı olduğu belirtilen 29 yaşındaki Bayram Sezgin, "5 yıllık dönemde köyün sorunlarını halletmeye çalışacağım" dedi.

Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 52 köy muhtarı bulunduğunu kaydederek, "Alaplı'nın en genç köy muhtarı olmaktan dolayı çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Köyüne uzun yıllar hizmet etmek istediğini vurgulayan Sezgin, "Köyümüzde özellikle birlik, beraberlik ve yardımlaşma ortamını sağlamak istiyorum. Köyümüzün yol ve su sorunu var. 5 yıllık dönemde köyün sorunlarını halletmeye çalışacağım" dedi.

İlçenin en yaşlı muhtarı olduğu belirtilen Çengelli Köyü Muhtarı İbrahim Uçar da (72)  "Mahallemize hizmet gelmediğini düşündüğüm için aday oldum ve 4 adayın içinde halkımız beni tercih etti. Alaplı'nın en yaşlı muhtarı oldum. Köyüme, 5 yılda en iyi hizmeti getireceğime inanıyorum" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı'nın En Genç Köy Muhtarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement