Alaplı Sgk'dan Kasımlı İlk ve Ortaokuluna Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Alaplı Sgk'dan Kasımlı İlk ve Ortaokuluna Kutlama Ziyareti

Alaplı Sgk\'dan Kasımlı İlk ve Ortaokuluna Kutlama Ziyareti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

17.05.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar, 13- 19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Alaplı Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar,

Sosyal Güvenlik Merkezi personeli ve Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10'a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile yakından ilgilenen Alaplı Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz'ı da tebrik eden Uzar, Yılmaz'a bir buket çiçek takdim etti.

Kasımlı İlk ve Ortaokulu'nun Türkiye'de 61 il arasında ilk 10'a girme başarısını göstermesinden gurur duyduklarını belirten Uzar, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Alaplı halkına daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Uzar, "Öncelikle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10'a girme başarınızdan dolayı başta şahsınız olmak üzere tüm yönetici kadro, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarınız bizleri gururlandırmıştır. Alaplı Sosyal Güvenlik Merkezi olarak Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretler ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu anlamda ilçemizin başarı okulu olarak da sizleri ziyaret ettik. Alaplı SGK olarak ilçe halkımıza daha iyi hizmet sunmak,

sosyal güvenlik bilincinin öğrencililerde oluşturulabilmesi, bu konuda farkındalık oluşturabilmek için bu ziyaretlerimizi düzenliyoruz" dedi.

Okul Müdür Erdal Yılmaz da Alaplı Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar,

Sosyal Güvenlik Merkezi personeli ve Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Alaplı Soysal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar,

Sosyal Güvenlik Merkezi personeli tarafından öğrencilere MEB'e

uygunluk onayı ile

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlatılan

'Güven ile Sağlıklı Emeklilik' konularını

içeren CD ve kitapçıklar dağıtıldı ve öğrencilere şeker ve çikolata takdim edildi - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Sgk'dan Kasımlı İlk ve Ortaokuluna Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement