Alaşehir CHP'de Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Alaşehir CHP'de Gövde Gösterisi

Alaşehir CHP\'de Gövde Gösterisi

CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uysal, Alaşehir’i ve Alaşehir’in sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, "Alaşehir'in sorunları çok iyi biliyoruz.

25.03.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uysal, Alaşehir'i ve Alaşehir'in sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, "Alaşehir'in sorunları çok iyi biliyoruz. Alt yapı,su, asfalt gibi çalışmalar zaten belediyenin işi, bunlar halkımızın rahat edebileceği en üst düzeyde olacak. Birlikte olacağız, birlikte yöneteceğiz, birlikte karar vereceğiz" dedi.

Sarısu Mahallesi'nde miting düzenleyen CHP'li aday Uysal, "Çok iyi bir analiz yaptık. Alt yapı,su, asfalt gibi çalışmalar zaten belediyenin işi, bunlar halkımızın rahat edebileceği en üst düzeyde olacaktır. Yapacağımız çalışmalar her mahallede oluşturulacak meclisin alacağı kararlar sonucunda uygulamaya konulacaktır. Birlikte olacağız, birlikte yöneteceğiz, birlikte karar vereceğiz. Alaşehir'de 100 kişilik öğrenci evleri kuracağız. 50 kız, 50 erkek olmak üzere 100 kişilik öğrenci evi kurarak, köylerden beldelerden gelen öğrencilerimizin eğitimlerini sağlayacağız. Belediyede oluşturulacak bir fonla üniversitede okuyan öğrencilerimize burs vereceğiz. Sağlık masası ile engelli, muhtaç insanlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanacak. 65 yaş üstü vatandaşlarımız, engelli ve yoksul vatandaşlarımıza belediye tarafından verilecek bir belge ile mahallerden ulaşım ücretsiz olacak. Her gün bir fırın, muhtaç insanlarımıza ekmek dağıtacak. Yoksul insanlarımız için her ay belediye, bankadaki hesabına 400 TL yatıracak, vatandaşımız istediği alışverişini kendisi yapacak. Çocuk gelişim merkezleri kuracağız. Çocuklarımız çocuk yaşta her türlü eğitimi buradan almaya başlayacak. Gençlerimiz için her mahalleye spor tesisleri kuracağız. Hedefimiz sizlerle gülmek, sizlerle coşmak, acınızı sevincinizi paylaşmak olacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir CHP'de Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement