Alaşehir CHP'den Barış İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Alaşehir CHP'den Barış İçin İmza Kampanyası

Alaşehir CHP\'den Barış İçin İmza Kampanyası

MANİSA (İHA) – CHP Kula Kadın Kolları tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle başlatılan imza kampanyası CHP Lokali önünde kurulan stantta devam ediyor.

02.09.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA (İHA) – CHP Kula Kadın Kolları tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle başlatılan imza kampanyası CHP Lokali önünde kurulan stantta devam ediyor. Barışı simgelediği için beyaz kıyafetlerle vatandaşlardan imza toplayan CHP'li kadınlar kampanyanın 12 Eylül'e kadar süreceğini belirtti.

Alaşehir CHP Kadın Kolları tarafından başlatılan barış için imza kampanyası 12 Eylül'e kadar devam edecek ve kampanya sonunda toplanan imzalar genel merkeze gönderilecek.

Alaşehir CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, "Kadın Kolları başkanımız Ayşe Musal ve ekibi tarafından sürdürülen kampanya ile barış, teröre hayır barışa evet diyoruz. Yurtta Barış, Dünyada Barış sloganımızla çıktığımız yolda, 7 Haziran'dan sonra yaşadıklarımız kandan, acıdan, nefretten beslenenleri bir kez daha gözler önüne serdi. Sahte barış güvercinlerinin taşıdığı düşünülen zeytin dalının, aslında kamufle edilmiş bir kitle imha silahı olduğu bu gün tüm çıplaklığı ile ortaya çıktı.Barışı bir başka bahara bırakarak,güvercinlikten şahinliğe terfi eden yeni bir kimlikle yerini aldı. Oysa bizim çocuklarımız ölüyor, bizim canlarımız gidiyor. Doğuda batıda ağıtlar yükseliyor, o ağıtlar yoksul insanların hikayelerini anlatıyor. Ama bunu fırsata çevirmekten çekinmeyenleri görüyoruz. İnsan olmak öldürmekten değil yaşatmaktan geçer. Barış ve huzur isteyen herkesi birlikte hareket etmeye çağırıyoruz. Savaşa, teröre, şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz. Çünkü insanca yaşamak ancak barış ortamında olabilir. Bu anlamda kadınlarımız barış içinde yaşayabilmek için beyaz giysiler giyerek, herkesi barışa destek vermesi amacıyla imza kampanyasını sürdürmektedirler. Umarız dileklerimizin meyvesini hep birlikte alırız. Barış için imza kampanyamız 12 Eylül'e kadar sürecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir CHP'den Barış İçin İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement